Pridružite nam se

Poduzeće ESE Projekt d.o.o. Zagreb, za projektiranje i izvođenje energetskih sustava (OIB: 16734478593) osnovano je 1994. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Od tada do danas, poduzeće se neprekidno bavi poslovima ispitivanja ventila sigurnosti, te ispitivanjem metodama bez razaranja i mjerenjem debljine stijenki posuda pod tlakom. Uz navedeno, poduzeće se bavi i ugradnjom klimatizacijskih uređaja te projektiranjem i ugradnjom sustava za centralno grijanje na kruta, tekuća i plinovita goriva.

Poduzeće ESE Projekt d.o.o. trajno je opredijeljeno za razvoj i primjenu sustava upravljanja te neprestanog poboljšanja njegove učinkovitosti putem trajnih aktivnosti na održavanju u unaprjeđenju kvalitete i razvoja. Kao dokaz tome poduzeće ESE Projekt d.o.o. dobilo je 01. kolovoza 2008. godine od SGS Adriatica d.o.o. certifikat za sustav upravljanja poduzeća ISO 9001:2000.

Uz navedeno, poduzeće ESE Projekt d.o.o. je od 05.05.2011. godine, akreditirano od strane Hrvatske Akreditacijske Agencije za ispitivanje tlaka početka otvaranja i podešavanje sigurnosnih ventila prema normi HRN EN ISO 17025. Od 2018. godine poduzeće ESE Projekt d.o.o. djeluje i kao akreditirano inspekcijsko tijelo opreme pod tlakom prema normi HRN EN ISO/IEC 17020.

Poduzeće ESE Projekt d.o.o. organizacijski je podijeljeno na odjel za projektiranje i izvođenje elektrostrojarskih radova te Laboratorij za ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti te ovlašteno inspekcijsko tijelo.

Kontaktirajte nas i napravite prvi korak…