ESE PROJEKT d.o.o. Zagreb, za projektiranje i izvođenje energetskih sustava osnovan je 1994. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Od tada pa sve do sredine 2018.godine, poslovanje se sastojalo od izrada projekata za kompresorske stanice, kotlovnice, toplinske stanice, klima postrojenja i uređaja, fotonaponskih elektrana i transformatorskih stanica te nabave, montaže i servisa potrebne opreme za navedene objekte. Tvrtka se također bavila izradom tehničkih domentacija za tlačnu opremu te ispitivanjem metodama bez razaranja tlačnih posuda i cjevovoda.

Od sredine 2018. godine djelatnosti tvrtke ESE Projekt d.o.o. se isključivo dijele na laboratorij za ispitivanje ventila sigurnosti te inspekciju tlačne opreme dok istovremeno ostale djelatnosti kojima se do sada bavila tvrtka preuzima ESE TECHNOLOGY d.o.o.

Obje tvrtke su trajno opredijeljene za razvoj i primjenu sustava upravljanja te neprestanog poboljšanja njegove učinkovitosti putem trajnih aktivnosti na održavanju u unaprjeđenju kvalitete i razvoja.

Obratite nam se s punim povjerenjem na [email protected] ili [email protected]

 

NAŠE USLUGE 

 

Naš tim


 

 

Siniša Lisak,
dipl. ing.

voditelj laboratorija za ispitivanje sigurnosnih ventila

[email protected]

Ivica Zubatović,
mag.ing.mech.

voditelj inspekcije opreme pod tlakom

[email protected]

 

Tea Lisak MUSLIU,
mag.ing.arch.

predstavnik za kvalitetu
 

[email protected]

 

Marina Crnčić
 

administrator
 

[email protected]