O nama


ESE PROJEKT d.o.o. Zagreb, za projektiranje i izvođenje energetskih sustava osnovan je 1994. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Od tada do danas, poslovanje se sastoji od izrada projekata za kompresorske stanice, kotlovnice, toplinske stanice, klima postrojenja i uređaja, fotonaponskih elektrana i transformatorskih stanica te nabave, montaže i servisa potrebne opreme za navedene objekte. ESE Projekt se bavi i izradom tehničkih dokumentacija za tlačnu opremu te ispitivanjem metodama bez razaranja tlačnih posuda i cjevovoda.

 

Poduzeće ESE Projekt organizacijski je podijeljeno na odjel za projektiranje i izvođenje elektrostrojarskih radova te Laboratorij za ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti. Od 5. svibnja 2011. godine, PJ Laboratorij akreditirana je od strane Hrvatske Akreditacijske Agencije za ispitivanje sigurnosnih ventila prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007.

 

ESE Projekt d.o.o. trajno je opredijeljen za razvoj i primjenu sustava upravljanja te neprestanog poboljšanja njegove učinkovitosti putem trajnih aktivnosti na održavanju u unaprjeđenju kvalitete i razvoja.

Želiš li se pridružiti ESE Projekt timu? Pošalji svoj životopis na info@eseprojekt.hr